07 februarie 2013

IAURTUL SI ULEIUL MASLINE - MINUNATE PENTRU TEN!

NOI fetele avem o problema...sau sa-i zic mai degraba o obsesie: fatza! 

Spre deosebire de "regnul" barbatesc, care de regula nu prea se sinchiseste (cu exceptia catorva zisi metrosexuali), noi nu iesim afara din casa decat dupa cateva zeci de studieri minutioase in oglinda, din toate unghiurile! Daca cumva vedm ca ne-am pricopsit peste noapte cu vreun cos rebel, vai si amar! Nenorocire, tragedie, apocalipsa! Cum mai ies eu asa!!!!!!!!!!!
Dragelor, aflati o veste - nu e chiar asa, sfarsitul lumii! N-o sa va arate nimeni cu degetul pentru simplul motiv ca toata lumea a trecut candva "pe aici" prin problema asta, dar adevarat este ca pur si simplu NU ne simtim noi confortabil stiind ca nu suntem...perfecte! Intre noi fie vorba nici nu stiu cine este chiar perfecta! Insa ne putem apropia destul de mult de acest ideal. Care este secretul acestei apropieri, cum este ea posibila? Stiti prea bine, intotdeauna secretul este langa noi si la indemana noastra numai ca din "n" motive nu-l vedem. Si in primul rand nu-l vedem pentru ca tindem cu toatele sa ne tinem lant una dupa alata: si-a luat "x"-uleasca crema cutare? Vai, da' sa mi-o iau si eu! Sa nu care cumva sa raman..in urma! Si uite asa ne bulucim una dupa ala, neavad vreo garantie ca facem si bine ce facem!

IAURTUL - sunteti de acord ca este langa noi si la indemana fiecareia prin pretul derizoriu??? DA! Ei bine, iaurtul chiar face minuni, ata in exterior (pe pielea, fatza noastra), cat si in interior in organism (in sistemul digestiv). Dar vorbim acum despre beneficiile exterioare, cele ale fetzei: indiferent ca ai tenul gras sau mat, uscat, celulele noastre au nevoie vitala de un anumit mineral care se gaseste in iaurt, si anume MAGNEZIUL! Simplu, ne masam usor cu iaurt pe fatza (dupa ce in prealabil ne-am curatat bine de eventuale creme etc), formam o masca, rezistam cu ea jumatate de ora si apoi ne limpezim - este cea mai buna (si SANATOASA!!!) solutie de intretinere a tenului, de prevenire (tratare) a cosurilor, acneei, etc.

Insa, ca sa facem treaba bine pana la capat, sa nu omitem o alta stringentza a pielii noastre: vitamina E, care se gaseste abundent in masline (uleiul de masline). 

Asa incat, daca ne facem masca din iaurt si ulei de masline...nici nu stiti cum ne va multumi scumpa noastra fatza! Jumatate de ora, seara sau cand va vine voua mai bine.

Dar dragele mele, noi fetele mai avem o problema: vrem minuni ...instant! Nu exista asa ceva!!! Nu asteptati sa aveti un ten superb in ...10 minute! Sau intr-o noapte! Insistati zile, saptamani pana cand acest gen de intretinere naturista va deveni o obisnuintza! Veti fi mandre de voi, va asigur! Numai sa aveti rabdare! Frumusetzea inseamna stil de viata, nu se obtine intr-o saptamana si ramai cu ea toata viata, stiti bine asta. 

PAAAAAAAA!            









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie-mi ceva...